Welcome, guest! Please login or register.

GoldenState - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
104
Вкупно пораки:
91613
Вкупно теми:
75559
Вкупно категории:
1
Присутни корисници:
33
Најмногу присутни корисници:
55 - Декември 14, 2017, 12:09:17 am
Присутни денес:
46
Просечно регистрации по ден:
0.03
Просечно пораки по ден:
30.50
Просечно теми по ден:
25.15
Вкупно форуми:
1
Последен член:
stevenxShigo
Просечно присутни по ден:
0.39
Однос мажи - жени:
1:0

Најактивни 10 поставувачи на пораки

AldenTat
8473
KeganBeva
8245
Davinbag
8237
Jerodrof
8015
Kevenjown
8002
DerikROB
7698
GalenKics
7557
Ridgeer
7501
BrantNor
7460
Calloceelm
3290

Топ 10 форуми

Најдобри поставувачи на теми

AldenTat
8470
KeganBeva
8240
Davinbag
8229
Jerodrof
8013
Kevenjown
7998
DerikROB
7693
GalenKics
7550
Ridgeer
7501
BrantNor
7457
Nicsascisy
426

Најмногу време присутни

AldenTat
11ч 31м
Kevenjown
10ч 15м
KeganBeva
10ч 5м
Davinbag
9ч 57м
Jerodrof
9ч 56м
DerikROB
9ч 43м
BrantNor
9ч 27м
GalenKics
9ч 14м
Ridgeer
8ч 40м
Dashunda
6ч 49м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2017 75559 91612 103 55
Декември 2017 50668 66713 55 55
Ноември 2017 24861 24865 22 47
Октомври 2017 4 4 3 4
Септември 2017 11 13 5 5
Август 2017 6 8 8 12
2017-08-01 0 0 1 1
2017-08-02 0 0 0 12
2017-08-03 0 1 0 1
2017-08-04 2 2 1 2
2017-08-06 0 0 1 3
2017-08-07 0 0 1 1
2017-08-08 2 3 1 1
2017-08-09 1 1 0 3
2017-08-10 0 0 0 1
2017-08-12 0 0 1 1
2017-08-16 1 1 0 1
2017-08-17 0 0 1 1
2017-08-19 0 0 0 1
2017-08-20 0 0 1 6
2017-08-22 0 0 0 3
2017-08-23 0 0 0 3
2017-08-24 0 0 0 1
2017-08-26 0 0 0 1
2017-08-28 0 0 0 1
2017-08-29 0 0 0 3
2017-08-31 0 0 0 1
Јули 2017 9 9 10 9
* 2009 0 0 1 8
Септември 2009 0 0 1 8